Verkoop tegels / Showrooms

Verkoop keramische en natuursteen vloer- en wandtegels

Wij brengen niet alleen tegelwerk aan, maar leveren ook keramische en natuursteen wandtegels en vloertegels. Wij hebben zelf geen showroom, maar wij werken nauw samen met diverse showrooms uit diverse regio’s. Zij beschikken over zeer professionele adviseurs die tegelkopers uitstekend kunnen begeleiden met het uitzoeken van wand- en vloertegels. Wij maken graag een afspraak voor u voor het uitzoeken van de tegels.

Lingen Keramiek

Website

Lingen Keramiek – Capelle a/d IJssel en Leiden

Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken, als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen de verkoopadviseurs van Lingen keramiek u graag bij het zoeken
naar de perfecte combinatie, zodat u de voor u juiste sfeer en uitstraling bereikt. Het resultaat zal altijd volledig afgestemd zijn op uw wensen en budget. En vanzelfsprekend zorgt Tegelzettersbedrijf Marcelis ervoor dat de tegels professioneel worden aangebracht.

Lingen Keramiek beschikt over een showroom in Leiden en in Capelle aan den IJssel.

Lingen Keramiek Capelle a/d IJssel
Rivium Westlaan 22
2909 LD Capelle aan den IJssel

Lingen Keramiek Leiden
Flevoweg 43
2318 BX  Leiden

Kogros Tegels

Website

Specialist op gebied van keramische tegels

Kogros is een groothandel voor exclusieve tegelproducten, vooruitstrevende tegelmerken en innovatieve productietechnieken. Bij hen bent u aan het juiste adres wanneer u op zoekt bent naar een partner die u helpt bij het vinden van de juiste tegels voor uw showroom of project.

Omdat kwaliteit één van hun kernwaarden is, voeren zij alleen A-merken die staan voor kwaliteit. Elk merk heeft haar eigen waarden, maar ze zijn allemaal vernieuwend en volgens de laatste trends.

Hun trots zijn de prachtige tegels van Porcelanosa; wat wereldwijd het beste tegelmerk is. Deze vullen zij aan met tegels van Noord- Europees design (Terratinta), de grootste wereldwijde trends (Magica), de grote platen van MaxFine, het gedurfde en industriële van Diesel en de aanvulling van alle collecties in INCA Tile Selection.

Kogros B.V.
Industriestraat 29
3281 LB Numansdorp

Van Dijk Tegel – Dordrecht

Website

Een keurige showroom waar al uw woonwensen op het gebied van tegels werkelijkheid worden. U vindt hier een enorme en gevarieerde collectie die vorm geeft aan iedere smaak. Bijgestaan door hun gedreven team van specialisten en ontwerpstudio kunt u kiezen voor een design dat bij uw wensen
past. Van Dijk Tegel biedt een complete collectie van tegels aan op het gebied van badkamers, toiletten en vloeren. Tegelzettersbedrijf Marcelis brengt uiteraard de tegels op een professionele
manier aan.

Van Dijk Tegel Dordrecht
Maxwellstraat 5
3316 GP Dordrecht

Oprey & Beisterveld Vianen

Website

Omdat Michel Oprey & Beisterveld in Vianen de grootste showroom op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa heeft ingericht, heeft de beschikbare ruimte zich hier heel goed geleend voor een zeer uitbundige presentatie van alle materialen. In de showroom van 4500 m2 vindt u tal van
volledig ingerichte kamers en badkameropstellingen en zelfs een speciale architectenruimte, omdat architecten deze showroom graag gebruiken vanwege de compleetheid van het aanbod.

Werken met natuursteen is vakwerk. Alleen de beste tegelzetters kunnen dit op een goede manier verwerken en aanbrengen. Wij maken graag een afspraak voor u bij Michel Oprey & Beisterveld voor het uitzoeken van de tegels en vervolgens brengen wij het natuursteen op de juiste manier aan.

Oprey & Beiserveld Vianen
De limiet 21A
4131 NR Vianen

Comments are closed.